I slutet av 2012 bestämde sig vi på Popskolan för att sätta igång ett välgörenhetsprojekt. Under starten 2013 har projektet äntligen tagit fart och nu hoppas vi kunna få så många som möjligt engagerade!

En av våra lärare på Popskolan, Linnéa Khalil, var 2011 på plats i Ghana och startade då upp en rad olika projekt. Projekt som fortlöper än idag och som växer och involverar fler och fler människor. Ett av projekten som pågår just nu är bygget av en barnby i Ghanas näst största stad Kumasi. Byn har nu sex befintliga bostadshus för föräldralösa barn, och vi på Popskolan har som mål att samla in 8000 euro, vilket är kostnaden för arbetskraft och material för ett helt hus, och på så sätt bidra till att byns sjunde hus kan byggas.

4_144258481

Projektet har vi valt att kalla POP AID GHANA och den 10 mars bjuder vi in till en träff där vi kommer berätta mer om projektet och dess helhet. Där kommer det ges möjlighet för dig att få veta mer om hur vi kommer jobba, hur du kan bli en del av arbetet och hur du kommer kunna hjälpa till. Det kommer ges tillfälle för dig att ställa frågor och dessutom kommer det bli en inspirerande dag med musik, foton och film.

Hoppas att vi ses!

Datum: söndagen den 10 mars
Klockan: 15.00
Plats: Popskolan, Luffarbacken 3 i Åkersberga